απόδημος Έλληνας

Posted by apodimosellinas στο 24/10/2012

 Τρόμος πάνω από το Μπρούκλιν.

Ένας – εν δυνάμει – serial killer κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία μιας 38χρονης εγκύου στη Νέα Υόρκη. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα της και στο οποίο ο δολοφόνος εκφράζει την πρόθεσή του να σκοτώνει μια έγκυο κάθε μήνα.

Η 38χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα για το πέμπτο της παιδί, όταν βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα της, ο δολοφόνος γράφει πως «θα σκοτώνω μία έγκυο γυναίκα κάθε μήνα, αρχίζοντας από τώρα, μέχρι να απελευθερωθεί ο Λι Μπόιντ Μάλβο».

Ο Λι Μπόιντ Μάλβο είναι ένας καταδικασμένος σε ισόβια άνδρας, ο οποίος, σε ένα ξέσπασμα βίας και λειτουργώντας ουσιαστικά ως ελεύθερος σκοπευτής, σκότωσε πριν από 10 χρόνια στο Μέριλαντ έξι ανθρώπους μέσα σε τρεις εβδομάδες. Οι αστυνομικές Αρχές, πάντως, δείχνουν να μην αξιολογούν ως σημαντικό το σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Αντίθετα, εκτιμούν ότι ο στόχος του σημειώματος είναι να τους αποπροσανατολίσει από την αναζήτηση του πραγματικού δολοφόνου, γι’ αυτό και συνεχίζουν τις έρευνες και τις ανακρίσεις στον στενό οικογενειακό κύκλο της 38χρονης Σμιθ. Στην κατεύθυνση αυτή οδηγεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες οδήγησαν στην προσαγωγή του αρραβωνιαστικού της Σμιθ, Άντονι Τζάκμαν, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: