απόδημος Έλληνας

Posted by apodimosellinas στο 16/10/2012

Η χώρα του τίποτα 179

Οι λαγοκέφαλοι της πολιτικής βρήκαν τρύπα και μπήκαν εξουδετερώνοντας την όποια λογική αντίδραση των άλλων ψαριών. Όπως το διαβολόχορτο που πάει χωρίς κανείς να το καλέσει και φυτρώνει ανάμεσα στα σπανάκια με μία τέλεια παραλλαγή εξαπάτησης (του γεωργού) μέχρι να φτάσει στο πιάτο του πολίτη που θα το φάει και θα πάει στον άλλο κόσμο χωρίς καν να το καταλάβει.

Έτσι είναι και ο πολιτικος, μία τέλεια μεταμφίεση του ανθρώπου, μπλέκει ανάμεσά τους και όταν καταλάβεις ότι μόνο άνθρωπος δεν είναι, τότε είναι πολύ αργά.

Με το χέρι στην καρδιά πατριώτες αυτοί οι άνθρωποι μπορούν ν’αντισταθούν και να μην σκύβουν στον οποιοδήποτε; δεν γίνεται είναι έτσι φτιαγμένες οι φάτσες τους που μαρτυρούν την ιδανικότητά τους για φεουδάρχες (καθώς και τα υπόλοιπα ξυπόλητα που έχουν μαζέψει από χωριά και παριστάνουν τους βουλευτές κλπ). Βγαίνουν μέσα στην βουλή των Ελλήνων και ευχαριστούν τους Αμερικάνους γιατί απέτρεξαν την σύρραξη με την Τουρκία (Ίμια) και εκφράζουν την λύπη τους για τα παιδιά μας που δολοφονήθηκαν εκεί ή όπως όταν καλούν το Δ.Ν.Τ ν’αναλάβει τις τύχες της χώρας μας, χωρίς καν να μας ρωτήσουν.                     jhoci Gertson    paris

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: