απόδημος Έλληνας

Posted by apodimosellinas στο 13/10/2012

Οικονομια

 Το τελευταίο κατόρθωμα των ανεπάγγελτων που σας κυβερνούν είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Γερμανοί με τους Γάλλους (και πάντοτε με την σύμφωνη γνώμη των δικών μας) να ξοφληθούν τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους μέσα από ευρωομόλογα στο ακαριαίο της εκδοσής τους. Δηλαδή όλα τα τοξικά ομόλογα ή σκουπίδια, όπως τα αποκαλούν, που σήμερα διαπραγματεύονται με έκπτωση μέχρι και 50% της αναγραφόμενης αξίας, για να μας κάνουν την λεγόμενη επιμήκυνση θα πληρώσουμε στις τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες που τα έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους το 100% της αναγραφομενης αξιας, μέσω των νέων ευρωομολόγων.

Σημείωσις 1: Αυτό που έγινε με το Τ.Τ δεν μας εκπλήσει και σας έχουμε ενημερώσει με αρκετές δημοσιεύσεις μας ότι δεν υπάρχουν πουθενά λεφτά, τα έχουν μαζέψει όλα και ειδικά από τις “ιδιωτικές” ασφαλιστικές εταιρείες (π.χ Εθνική Ασφαλιστική).

Σημείωσις 2 : Μπορεί να μας πει αυτό το άθλιο κράτος πόσο του στοιχίζουν όλοι αυτοί οι παρακρατικοί μηχανισμοί ελέγχου (εφορείες, ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΟΑΕ κλπ) , θα καραφλιάσετε πατριώτες όταν το μάθετε, στοιχίζουν περισσότερα από αυτά που εισπράττουν. ΑΜΗΝ.

 H. Colmer S, Paris

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: