απόδημος Έλληνας

Posted by apodimosellinas στο 08/10/2012

Η κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους μικρομεσαίους…(ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ) 

Στα πρόθυρα «μαζικής» αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.
Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.
Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη «μη-απόδοση του ΦΠΑ», εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ. Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει…
ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.
Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν. Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη «στήριξη» στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπιλίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.

Ενας μικρομεσαίος
Τ.Θ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: