απόδημος Έλληνας

ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΣ N.Y. U.S.A.

Posted by apodimosellinas στο 04/10/2012

Παίζουν με τον πόνο και την εξαθλίωση του λαού της Ελλάδας
Αθλιότητες… Αφήστε την »σωτηρία» της Ελλάδας και END τις βλακείες σας
Βασικός-μοναδικός στόχος των »εθνοσωτήρων» με τα δήθεν… 600 δισ. δολάρια, είναι να προσελκύσουν αφελείς-απελπισμένους, γιά την δημιουργία πολιτικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα.
Η Ομογένεια ΗΠΑ, δεν έχει σχέση με »βαρεμένους» προεδροπαράγοντες-ψώνια του »γκέττο» μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, που πάνε στην Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκουν »βήμα» σε χαζοΜΜΕ και λένε ότι παλαβωμάρα θέλουν, περί δήθεν κατοχής αμερικανικών ομολόγων… 650 δισεκατομμυρίων, που θα »σώσουν» τις δύο χώρες. Το… χρήμα, υποτίθεται ότι ήταν μετοχές μιάς ανύπαρκτης σήμερα τράπεζας (»Ανατολής») και μετά έγιναν ανύπαρκτα ομόλογα του αμερικάνικου Δημόσιου, που… κατατέθηκαν σε ανύπαρκτη τράπεζα στον Καναδά και σύντομα θα… μεταφερθούν σε ανύπαρκτη τράπεζα της… Αφρικής κλπ.

Πρόκειται περί αθλιότητας εις βάρος του δοκιμαζόμενου λαού της Ελλάδας και η Ομογένεια την καταδικάζει. MHN μπερδεύουμε την Ομογένεια ΗΠΑ με τους ολίγους »βαρεμένους» του »γκέττο» Αστόριας Νέας Υόρκης, που τους »υπολογίζουν» μόνο »βαρεμένοι» ‘Ελληνες πολιτικοί.
 
Το »σενάριο» απλό: Λένε οι »εθνοσωτήρες» ότι δήθεν έχουν »το χρήμα», αλλά βάζουν »όρους» αλλαγής Συντάγματος και ελέγχου περιουσιακών στοιχείων πολιτικών από 1974. Γνωρίζοντας ότι οι όροι δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί, »ποντάρουν» στην αγανάκτηση-απελπισία του κόσμου, με την λογική »εμείς είχαμε το χρήμα να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, αλλά οι πολιτικοί, το κράτος, αρνήθηκαν. Αφού αρνήθηκαν τους 2 όρους, δεν δίνουμε το χρήμα, αλλά ψηφίστε μας στις επόμενες εκλογές, γιά να δώσουμε το (ανύπαρκτο) χρήμα και να σωθείτε».
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: