απόδημος Έλληνας

Posted by apodimosellinas στο 01/10/2012

Οικονομία

 Το τι μπούρδα ακούγεται πάλι από τα μέσα ενημέρωσης όσον αφορά τα αποτελέσματα της τελευταίας σύσκεψης για την ελληνική οικονομία, δεν περιγράφεται. Ό,τι άχρηστο κυκλοφορεί και απλώς δηλώνει ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ, του προσφέρουν μικρόφωνο του πάνβλακα και αυτός αρχίζει να λέι και τελειωμό δεν έχει η μπουρδεολογία.

Βγαίνουν στα κανάλια οικονομικοί καθηγητές από διάφορα πανεπιστήμια και εκφράζουν υποτίθεται τη γνώμη τους ενώ στην ουσία παραπληροφορούν συνειδητά την κοινή γνώμη, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι τις διεθνείς πρακτικές της οικονομίας, που όλα τα κράτη έχουν συμφωνήσει να τηρούν πιστά, εμείς, τις έχουμε παραβιάσει στον υπερθετικό βαθμό. (Υπάρχει τραπεζίτης που ξεκίνησε με τον Ανδρέα το 1981 όχι άφραγκος απλά, μέχρι και στην υπαίθρια τουαλέτα οι γείτονές του οι γύφτοι τον είχαν λυπηθεί και του είχαν δώσει μία κουρελού να κρεμάσει για να καλύπτεται στοιχειωδώς.)

Οι οίκοι αξιολόγησης δεν έχουν τίποτα μαζί μας, απλά τηρούν τους οικονομικούς νόμους και την αρχή της δημιουργίας τους από όλα τα κράτη (γι’ αυτό τους πληρώνουμε κι εμείς κάθε χρόνο ανελλιπώς).
Φίλοι πατριώτες, βαρεθήκαμε να σας λέμε τόσα χρόνια, την χώρα την φτωχεύσανε (κάνουν τους ανήξερους για να γλυτώσουν την αγανάκτηση των πολιτών και την κρεμάλα) για δικούς τους μικροπολιτικούς λόγους που τους έδινε το δικαίωμα να επικρατούν με τους κατσαπλιάδες του παρακράτους, στην διοίκησή της, επί πενηντα πανω κατω χρονια.

Σημειώσεις: 1) Να φύγουμε από το σταθερό νόμισμα του ευρώ και να γυρίσουμε στην δραχμή, είναι η μόνη ελπίδα που μας απέμεινε φίλοι πατριώτες (αφού την μετατρέψαμε προς 340 δρχ ένα ευρώ-σταθερό νόμισμα, άρα σταθερή και η δραχμή) και μιας που απορροφήσαμε όλα αυτά τα χρόνια εσωτερικά τον πληθωρισμό, να τυπώσουμε σε δραχμές ό,τι χρωστάμε και να τους πληρώσουμε μετρητοίς. 2)Να δουλέψουμε σκληρά και για πρώτη φορά τίμια και με κανόνες γύρω από τον τουρισμό, τον αγροτικό μας πλούτο, το Αιγαίο με την καλύτερη σε γεύση ψάρια του κόσμου και με τους υπόλοιπους άδολους πόρους να σταθούμε στα πόδια μας (μεταναστευτικό-τουριστικό και ναυτιλιακό συνάλλαγμα). 3) Οι δύο οικογένειες των συφιλιδικών Λουδοβίκων έχουν παραβιάσει τόσες πολλές φορές το Σύνταγμα της χώρας που η κρεμάλα είναι το λιγότερο που περιμένουν (εσχάτη επαναλαμβανόμενη προδοσία).

 Η GOLMER  S   PARIS

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: