απόδημος Έλληνας

Posted by apodimosellinas στο 30/09/2012

Σκουπίδια-Κριμα-Αυνανισμός

 Εμείς εδώ στον απόδημο Έλληνα είμαστε άνθρωποι του θεού, είμαστε οικογενειάρχες που πρεσβέβουμε και σεβόμαστε αυτά που μας λένε οι πολιτικοί μας. Ανελλειπώς κάθε Κυριακή θα μας δείτε στην εκκλησία, πρώτη θέση, μπροστά μπροστά να μας βλέπουν οι εκπρόσωποι του θεού ότι δεν λείπουμε ποτέ, πρώτοι στα αρτοκλάσματα, τις νυκτερίες και ό,τι άλλο για την ευλογία μας καλεί η διαγωγή ενός καλού και σεβάσμιου οικογενειάρχη.

Ακούμε προσεχτικά αυτά που λένε οι πολιτικοί μας, ειδικά των μεγάλων οικογενειών που τυγχαίνει να είναι και πρωθυπουργοί μας τα τελευταία τριανταέξι χρόνια, από τότε που έφυγε η τρισκατάρατη χούντα και ρακένδυτοι-ισχνοί στην όψη από την έλλειψη τροφής μιας και τους έλλειψε η εξουσία επτά χρόνια και δεν είχαν να φάνε, επαναφέρανε την δημοκρατία στη χώρα του φωτός, των σοφών της αρχαιότητας, του γνώθι σ’ αυτόν ή του στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Σήμερα, ο πρωθυπουργός, αφού έκανε ό,τι έκανε για το καλό μας, μας καλεί από το νησί των διακοπών του να βαδίσουμε έναν νέο δρόμο, τον ονόμασε, τέταρτο δρόμο του αυνανισμού και θα τον υπακούσουμε πιστά, όπως κάνουμε πάντα (θα ρωτήσουμε όμως, γιατί έτσι πρέπει, την εκκλησία, αν επιτρέπεται σε τόση μεγάλη διάρκεια να αυνανιζόμαστε, αν το επιτρέπουν οι θείοι κανόνες δηλαδή ο αυνανισμός τριανταέξι χρόνια συνέχεια).

Σήμερα η εκκλησία πουλάει, για να έχει την οικονομική δύναμη που της χρειάζεται για τα συσίτια αγάπης των φτωχών, τα τελευταία κομμάτια που της απέμειναν στην Βουλιαγμένη. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να κατασκευάσει έναν ναό αντάξιο του θεού μας για να ατενίζει καθημερινά τα καφεγαλάζια νερά του Σαρωνικού, κρίμα, αλλά αναγκάζονται  να το κάνουν , για το καλό των φτωχών συνανθρώπων μας.

Σημείωση: Γράφαμε πριν οκτώ χρόνια, τι γίνεται ρε στη Βουλιαγμένη και έξι οικογένειες που δουλεύουν στα σκουπίδια του δήμου, έχουν κατασκευάσει στην οδό Φάρου και Κολοκοτρώνη και στην οδό Ξάνθης της Βάρης έξι βίλες που μόνο Λάτσηδες θα είχαν την οικονομική δύναμη να το κάνουν;! Τι γίνεται ρε στη Βάρη και πού βρήκε τα λεφτά να κατασκευάσει ένα παλάτι ο φτωχός δήμαρχος (φτωχής συνοικίας του Πειραιά) στην οδό Κολοκοτρώνη, με την πισίνα του βέβαια ο μαλάκας. Να βλέπατε στα εγκαίνια τους αντιστασιακούς Πασόκους που παρέλασαν από εκεί  μαζί με τον μητροπολίτη της περιοχής, να πίνουν το ουίσκι τους δίπλα στην πισίνα και να σας έπιαναν τα γέλια και τα κλάματα μαζί (μετά αναρρωτιέστε γιατί έχετε γίνει ο περίγελος του κόσμου, α ρε Jhoci, πόσο δίκιο τελικά είχες και έχεις σε όλα).

 Ρόζα Παπανικολή, Ζυρίχη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: